Vicepremierul Viorel Ştefan a vorbit din partea parlamentarilor PSD, la dezbaterea moţiunii de cenzură în Palament, pentru a anunţa susţinerea ”fără echivoc şi fără ezitare” a Guvernului Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El s subliniat că va susţine acest lucru cu argumente de natură politică corecte, folosind informaţii oficiale corecte şi că va încerca să evite să răspundă la atacurile politicianiste.

Viorel Ştefan a mai spus că moţiunea de cenzură este un demers constituţional, un exerciţiu necesar democraţiei parlamentare şi care oferă un cadru instituţional civilizat pentru un dialog constructiv între putere şi opoziţie.

Vicepremierul a prezentat cu cifre o serie de ”realizări deosebite” în diferite domenii în timpul guvernării.

El şi-a exprimat convingerea că acest guvern are nevoie de continuitate pentru a continua proiectele de investiţii, de simplificare a birocraţiei, de atragere a investitorilor, pentru dezvoltarea economică sustenabilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.