Prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat o decizie prin care vicepremierul Vasile Dîncu va coordona şi Secretariatul de Stat pentru Culte, alături de alte ministere care se aflau deja în coordonarea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În scopul asigurării îndeplinirii priorităţilor majore din programul de guvernare, domnul Vasile Dîncu, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice coordonează activităţile din domeniile de responsabilitate aparţinând următoarelor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale: Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării, Ministerul Culturii, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Secretariatul de Stat pentru Culte”, se arată în decizia primului-ministru.

Astfel, Vasile Dîncu va urmări îndeplinirea planului de măsuri sectoriale în domeniile menţionate.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.