Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, afirmă că este "foarte posibil" să fie excluderi în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD care va avea loc luni. "Nu putem să fim şantajaţi din propriul nostru partid de colegi care, dacă sunt supăraţi că au pierdut o funcţie...", adaugă ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată, într-o emisiune la Antena 3, dacă vor fi două Comitete Executive ale PSD, unul politic şi unul pentru remaniere, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns afirmativ, confirmând că luni va avea loc cel politic.

De asemenea, întrebată dacă vor fi excluderi, ea a spus: "Este foarte posibil".

Întrebată şi dacă există persoane din partid cu care preşedintele PSD nu mai poate colabora, Vasilescu a spus că nu este vorba despre asta.

"Nu este vorba de preşedintele PSD dacă mai colaborează bine, este vorba de ce se întâmplă în Parlamentul României. Adică nu putem să fim şantajaţi din propriul nostru partid, de colegi care, dacă sunt supăraţi că au pierdut o funcţie... Nu îmi cereţi să vă dau acum... Eu îmi păstrez pentru mâine ceea ce vreau să spun într-o şedinţă de partid, aşa mi se pare normal şi logic să se întâmple, adică toate discuţiile astea dacă s-ar purta în interiorul partidului şi am ieşi de acolo cu o soluţie agreată de majoritate şi s-ar aplica acea soluţie agreată de majoritate, nu ar fi niciun fel de problemă", a declarat Vasilescu.

Întrebată dacă vor fi oameni care să fie daţi afară din PSD, dar care să nu fie parlamentari, pentru a nu se strica majoritatea parlamentară, Vasilescu a spus: "Nu ştiu dacă e important dacă e parlamentar sau neparlamentar, până la urmă, sigur că orice vot în Parlament este foarte  important, dar în momentul în care îţi strică majoritatea şi nu fac altceva decât să îi împingă şi pe alţii să părăsească partidul sau să voteze împotriva deciziilor care se iau în majoritate în partid, atunci nu cred că ar trebui să avem niun fel de reţinere din acest punct de vedere, cu atât mai mult cu cât, din discuţiile pe care şi eu personal le-am purtat cu alţi parlamentari, ei se vor îndrepta către PSD în perioada următoare, mai mulţi parlamentari”, a declarat Vasilescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.