Reprezentanţii USR acuză că „frăţia PNL-PSD” a forţat „tunul imobiliar de 500 milioane euro” de la Romexpo, iar proiectul de lege referitor la asta a primit marţi aviz favorabil în Comisia economică şi va merge la vot în plenul Senatului. USR precizează că terenul de la Romexpo nu poate fi cedat gratuit de către stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din prima zi, frăţia PNL - PSD forţează tunul imobiliar de 500 de milioane de euro de la RomExpo. Astăzi, la solicitarea PNL, tunul transpartinic a fost introdus pe ordinea de zi şi votat în Comisia Economică. Cu 7 voturi pentru şi 3 împotrivă, „legea Romexpo” a primit aviz favorabil şi merge la vot în plenul Senatului. USR a votat împotrivă. Terenul de la Romexpo nu poate fi cedat gratuit de stat. Avem nevoie să ne valorificăm activele statului în mod transparent şi printr-o licitaţie deschisă adresată pieţei şi cu respectarea competiţiei. Continuăm lupta pentru a opri marea hoţie PSD-PNL”, arată USR, într-o postare făcută marţi pe pagina de Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.