Filiala ieşeană a USR solicită demiterea conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi, pentru “haosul“ din transportul local în urma ninsorilor din ultimele zile, iniţiind totodată şi o petiţie online în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
USR a susţinut că Iaşiul s-a transformat “într-un oraş sinistrat, blocat, unde transportul în comun este nefuncţional“ şi că din acest motiv conducerea CTP trebuie să plece.
 
“Ieşenii sunt de câteva zile victimele unui sistem administrativ iresponsabil. CTP Iaşi a devenit o companie de întins capcane, în loc să fie o societate care să ofere servicii publice de calitate. Aceşti indivizi care conduc compania, cuibăriţi în confort şi cu indemnizaţii de şef de stat, trebuie demişi urgent. Asistăm la o bătaie de joc în transportul public ieşean. O asemenea atitudine nu poate fi tolerată“, a afirmat senatorul USR Marius Bodea.
 
USR Iaşi consideră că macazurile au îngheţat pentru că nu au fost bine întreţinute, în timp ce firul contact al reţelei de tramvai trebuia uns cu vaselină înainte de instalarea valului de frig.
 
“Conducerea CTP trebuie demisă şi înlocuită cu oameni care îşi iau în serios atribuţiile. Dacă astfel de incompetenţi mai sunt protejaţi în funcţii, atunci cineva chiar vrea răul ieşenilor. Ruşine acestor indivizi care au paralizat Iaşul prin deciziile lor proaste şi prin indiferenţa lor“, a declarat liderul filialei municipale Iaşi a USR, deputatul Filip Havârneanu.
 
El a anunţat totodată că USR Iaşi a iniţiat o petiţie online pentru demiterea directorului Companiei de Transport Public din Iaşi.
 
Compania de Transport Public se află în subordinea Primăriei ieşene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.