USR anunţă miercuri că va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, după decizia CCR prin care a declarat constituţional pachetul de măsuri fiscal-bugetare şi a respins sesizarea Opoziţiei. Cătălin Drulă, preşedintele USR, a condamnat decizia CCR, precizând că este inacceptabil să creşti taxele pentru români, în timp ce sunt păstrate pensiile speciale. Visul lui Marcel Ciolacu este împlinit de judecătorii CCR numiţi de PSD şi PNL

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Curtea Constituţională a României (CCR) a luat o decizie nedreaptă, care permite creşterea taxelor pentru români, în timp ce pensiile speciale rămân neatinse. Această decizie reflectă încă o dată modul în care Marcel Ciolacu pune interesele politice mai presus de bunăstarea românilor. USR va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, omul care a permis ca România să ajungă pe marginea prăpastiei economice”, anunţă USR.

Cătălin Drulă, preşedintele USR, a condamnat decizia CCR. ”Este inacceptabil să creşti taxele pentru români, în timp ce sunt păstrate pensiile speciale. Visul lui Marcel Ciolacu este împlinit de judecătorii CCR numiţi de PSD şi PNL. Este un atac la veniturile oamenilor care muncesc cinstit, totul pentru a finanţa clientela lor de partid, pensiile speciale şi şpăgile baronilor PSD-PNL”.

Drulă arată că a prezentat Curţii Constituţionale zeci de pagini de argumente privind neconstituţionalitatea creşterii taxelor, recunoscute chiar de Ministerul Justiţiei.

”Cu toate acestea, Marian Enache, preşedintele CCR şi fost parlamentar PSD, a propus respingerea sesizării noastre, iar ceilalţi judecători l-au urmat. Este un exemplu clar de politizare şi ignorare a drepturilor românilor. Moţiunea împotriva lui Marcel Boloş pe care o vom depune este un semnal de alarmă faţă de politica fiscală a acestei guvernări. Marcel Boloş este pionul PNL cu care Ciolacu duce România în faliment economic”, a conchis preşedintele USR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.