USR anunţă că preşedintele filialei Mehedinţi a fost bătut în timp ce împărţea materiale de campanile, bărbatul ajungând la spital. Medicii i-au acordat primul ajutor, au considerat că nu necesită internare, dar au sesizat poliţia care a deschis dosar penal de cercetare pentru loviri sau alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Colegul nostru Claudiu Chiriac, preşedintele USR Mehedinţi, a fost bătut ieri în timp ce împărţea ziarele Alianţa 2020 USR PLUS în Drobeta Turnu Severin. Claudiu va depune o plângere penală pe numele celor doi agresori care au tăbărât pe el şi l-au lovit la cap cu pumnii şi picioarele. După ce l-au bătut cu bestialitate, unul dintre agresori a scos şi un briceag şi l-a ameninţat. Colegul nostru a reuşit să se ridice de jos, plin de sânge, şi să fugă”, a scris, miercuri, USR pe pagina de Facebook.

Formaţiunea precizează că nu cunoaşte cine sunt agresorii, dar susţine că, la finalul săptămâni trecute, unul dintre reprezentanţii USR Mehedinţi a fost ameninţat de viceprimarul PSD din Drobeta Turnu Severin cu bătaia, de faţă cu poliţia locală.

”În acest moment, colegul nostru Claudiu se află la spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru a-şi scoate certificat medico-legal şi apoi va merge la poliţie să depună plângere. Acţiunile mizerabile la care suntem supuşi au un numitor comun: frica vechilor partide politice că pierd puterea. Le este frică de noi, de votul vostru şi de viitorul apropiat în care nu vor mai putea fura în voie”, a mai transmis USR.

Poliţiştii din Mehedinţi au precizat că au fost anunţaţi despre acest caz de către medicii Spitalului Judeţean.

”Bărbatul s-a prezentat noaptea trecută la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu-Severin, la ora 01.50, a declarat că a fost agresat de persoane neidentificate , nefiind necesară internarea. Poliţia municipiului a fost sesizată de unitatea medicală. S-a întocmit un dosar de cercetare pentru lovire sau alte violenţe şi se continuă cercetările pentru identificarea autorilor şi stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a fost agresat”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii au precizat că nu au primit încă o plângere din partea bărbatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.