Violeta Alexandru a fost aleasă marţi preşedinte interimar al PNL Bucureşti, loc rămas vacant după demisia lui Cristian Buşoi. Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că a considerat că Violeta Alexandru este "omul potrivit să producă o schimbare la faţă a Partidului Naţional Liberal în Bucureşti". El afirmă că propunerea nu are nicio legătură cu Rareş Bogdan. "Eu am avut discuţii cu Rareş Bogdan încă dinainte de intrarea lui Rareş Bogdan în PNL şi avem o comunicare permanentă şi orice pas ulterior pe care îl vom face îl vom face de comun acord, iar acest pas este gândit în momentul de faţă şi îl vom anunţa în curând", mai spune Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Orban: Am considerat că Violeta Alexandru este omul potrivit să producă o schimbare la faţă a Partidului Naţional Liberal în Bucureşti

Violeta Alexandru a fost aleasă de Biroul Executiv în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti cu 21 de voturi ”pentru”, 2 voturi ”împotrivă” şi 2 abţineri, au declarat surse liberale pentru G4Media.ro.

Decizia BEX va trebui confirmată de Biroul Politic Naţional al PNL, cu două treimi din voturi. Rareş Bogdan nu a  mai intrat în competiţie şi nu a mai fost propus, pe fondul tensiunilor cu liderul PNL, Ludovic Orban.

Cristian Buşoi a anunţat în 3 iunie retragerea echipei de la conducerea filialei Bucureţti a PNL, acesta fiind "cel mai înţelept” demers, în opinia sa.

"Eu şi întreaga echipă de conducerea a PNL Bucureşti ne asumăm responsabilitatea pentru scorul la Bucureşti", spunea Buşoi.

În oinia sa, şi conducerea centrală a responsabilă pentru acest scor şi acuză USR că nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL să scadă.

Liderul partidului Ludovic Orban a anunţat atunci că preşedintele PNL Bucureşti şi cinci preşedinţi de sectoare şi-au dat demisia de onoare, iar un al şaptelea preşedinte a fost demis, motivul fiind scorul înregistrat de acest partid în Capitală la alegerile pentru Parlamentul European. El a anunţat că a fost mandat ca în termen de două săptămâni să propună preşedintele interimar al filialei Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.