Preşedintele AUR George Simion a declarat, vineri la împlinirea a 4 ani de la înfiinţarea partidului, că formaţiunea se apropie de 100.000 de membri. El i-a îndemnat pe colegi să nu se îndoiască de faptul că anul viitor, fiind unul electoral, vor fi multe tentaţii. „Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi”, a mai precizat Simion, care a adăugat că trebuie menţinută „calea dreaptă” şi „calea neamului românesc”, iar „Dumnezeu este cu noi”. La rândul său, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR Claudiu Târziu le-a transmis colegilor să aibă încredere că AUR va izbândi, în 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă bucur că suntem din ce în ce mai mulţi. Mă bucur că o mişcare politică începută acum 4 ani la Alba Iulia a început să prindă contur în sensul în care anul viitor vom reuşi cu toţii să dăm ţării conducători, să dăm ţării guvern, să dăm ţării primari, să dăm ţării preşedinte. Din ce în ce mai mulţi oameni vin alături de AUR. Pentru că vin din ce în ce mai mulţi membri în AUR şi ne apropiem de numărul de 100.000 de membri, astăzi pe 1 decembrie am semnat 5.000 de diplome de membri fondatori. Au fost 5.000 de oameni care neştiind că AUR va intra în parlament, neştiind că AUR va fi principala forţă politică a românilor, neştiind care va fi viitorul, şi-au jertfit timpul, şi-au jertfit resursele pentru un ideal, pentru un crez”, a afirmat George Simion.

„Proiectul AUR prinde contur”, a continuat liderul George Simion.

„Sunt garanţie că acest proiect politic nu va devia şi îşi va atinge scopul pentru care a fost iniţiat. Nu stă nimeni în spatele nostru, îl avem sus pe Bunul Dumnezeu care ne ajută. Aţi văzut ce vreme frumoasă a fost astăzi când am mărşăluit peste 15 mii de oameni în Alba IuliaAtât vreau să vă rog, acum că ne apropiem de cifra de 100.000 de membri în mişcarea AUR. Aţi văzut întâmplându-se minuni. Aţi văzut fel şi fel de acuze închipuite care s-au răsturnat a doua zi, pentru că întotdeauna adevărul biruie. Să nu vă îndoiţi anul viitor, pentru că vor veni multe tentaţii. Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi. Atâta timp cât noi mergem pe calea dreaptă, pe calea neamului românesc, atâta timp cât nu îi ascultăm pe detractori, atâta timp cât noi ştim ce avem de făcut şi ce am făcut în aceşti 4 ani ca să ţinem linia dreaptă pentru cei patru piloni pe care îi avem. Nimeni nu ne poate învinge. Dumnezeu este cu noi. Cine este împotriva noastră? Vă mulţumesc din suflet, oameni de AUR. Vă iubesc. Mergem până la capăt”, a conchis Simion.

Totodată, preşedintele CNC al AUR Claudiu Târziu a precizat că partidul va izbândi, iar România „îşi va croi alt destin naţional, unul care să o ducă pe culmile victoriei, pe culmile progresului, pe culmile dezvoltării şi, mai ales, care o va întoarce în matca normalităţii”.

„Suntem într-o misiune de luptă. Vrem să învingem pentru România. Deci, să îşi bage în cap lucrul acesta adversarii noştri. Vom merge până la capăt. Şi noi nu ne jucăm! Deja, în 4 ani de zile, am dovedit că AUR nu este un basm, nu e o invenţie a cuiva, nu e o plăsmuire, ci este o poveste reală şi de succes a României actuale. (...) Da, este o poveste, dar este una adevărată şi este una aflată abia la început. Să avem încredere că vom izbândi, că în 2024, prin AUR, România îşi va croi alt destin naţional, unul care să o ducă pe culmile victoriei, progresului, dezvoltării şi mai ales care o va întoarce în matca normalităţii. Asta avem de făcut şi nu avem odihnă nicio clipă Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Târziu.

Congresul Extraordinar al AUR va avea loc, sâmbătă de la ora 9.00. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar la Congres vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia pentru anul electoral 2024.

De asemenea, duminică, partidul AUR va prezenta candidaţii pentru alegerile europarlamentare, la un eveniment regional organizat la Alba Iulia, unde candidaţii AUR pentru Parlamentul European îşi vor face cunoscute proiectele cu care îşi propun să reprezinte România în forul legislativ european, mai arată comunicatul de presă al formaţiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.