Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri, pe Twitter, în care afirmă că a avut în cursul dimineţii o convorbire telefonică cu preşedintele Republicii Moldova. ”I-am reconfirmat sprijinul deplin al României pentru Republica Moldova şi cetăţenii săi în acest context dramatic în care se află regiunea noastră”, spune şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi cu Preşedintele României, Klaus Iohannis. Cei doi şefi de stat au vorbit despre situaţia complicată din regiune, cauzată de războiul din Ucraina, şi despre deciziile adoptate la Consiliul European de ieri. Preşedinta Maia Sandu i-a mulţumit Preşedintelui Klaus Iohannis pentru susţinere şi solidaritate în raport cu Republica Moldova, în contextul evoluţiilor curente, şi pentru angajamentul de a ne ajuta în continuare ţara”,  a transmis, vineri, Direcţia informare şi comunicare cu mass-media a Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova. 

De asemenea, cei doi şefi de stat au convenit ca Republica Moldova şi România să-şi coordoneze acţiunile pentru a asigura asistenţa necesară refugiaţilor din Ucraina.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”I-am reconfirmat şi în această dimineaţă preşedintei Maia Sandu, în discuţia telefonică avută, sprijinul deplin al României pentru Republica Moldova şi cetăţenii săi în acest context dramatic în care se află regiunea noastră”, a scris preşedintele pe Twitter. â

Klaus Iohannis mai transmite: ”Ne coordonăm îndeaproape pentru a gestiona această situaţie”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.