Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, marţi, un mesaj de Anul Nou în care vorbeşte despre 2019 ca despre ”anul victoriei democraţiei şi al implicării civice”. ”Am deplină încredere că, în acest nou an care stă să înceapă, vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună”, a transmis şeful statului. Mesaje de Anul Nou au transmis şi premierul Ludovic Orban, dar şi liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu: Am traversat un an în care am ţinut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democraţiei. PSD se va întoarce în 2020 mai puternic, mai determinat şi mai hotărât ca niciodată să lupte alături de cei mulţi, care au fost abandonaţi
CITEȘTE ȘI Ludovic Orban: Intrăm într-un an nou şi un nou deceniu, care îmi doresc să însemne şi începutul unei perioade de normalitate şi de reală democraţie pentru România

Klaus Iohannis a postat, marţi, pe reţelele de socializare, un clip video cu mesajul său de Anul Nou.

”Dragi români, 2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o naţiune unită în jurul unor valori şi idealuri comune”, a transmis Iohannis.

Şeful statului a vorbit şi despre anul care începe.

”Am deplină încredere că, în acest nou an care stă să înceapă, vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună. Să construim împreună, aşadar, cu solidaritate şi speranţă România normală, ţara care devine cu adevărat acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla”, a mai spus preşedintele.

În final, acesta a transmis: ”Un an nou fericit tuturor! La mulţi ani!”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.