Horia Tomescu a anunţat că a renunţat la funcţia de viceprimar USR al Capitalei, din motive personale. „USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm asta”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragi bucureşteni, Astăzi este ziua în care am pus punct celei mai importante perioade din cariera mea politică, cea de viceprimar USR al Capitalei. Motivele sunt unele personale pentru că după cum bine ştiţi, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea şi binele nostru dar şi a celor dragi”, a scris Horia Tomescu, vineri pe Facebook.

El a adăugat că „a fost o perioadă plină de provocări, de învăţături, de multe ore peste program dar şi de împliniri şi realizări”.

„Mulţumesc colegilor pentru susţinere şi încredere şi mulţumesc bucureştenilor pentru aceşti ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureştiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetăţean care iubeşte acest oraş. USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm asta. Le doresc succes colegilor mei şi rămân alături de ei în această luptă pentru Bucureştiul oamenilor buni”, a completat Tomescu.

Reprezentanţii USR Bucureşti i-au mulţumit, într-o postare pe pagina de Facebook a filialei, lui Horia Tomescu pentru toată activitatea sa în Primăria Municipiului Bucureşti.

„Demisia viceprimarului a fost înaintată din motive personale, înţelegem şi respectăm decizia sa”, a adăugat sursa citată.

Tomescu avea în coordonare mai multe direcţii, administraţii şi activităţi, printre care şi Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), afectată recent de un scandal de corupţie în care directorul adjunct Cristian Plută a fost arestat sub acuzaţia de luare de mită.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.