Aproximativ 100 de persoane, membri şi simpatizanţi AUR, protestează, miercuri seară, în faţa sediului PSD Timiş, faţă de comasarea alegerilor. La protest este prezent şi George Simion, liderul partidului, care a transmis că mesajul AUR este ”că mergem până la capăt ca la Timişoara 1089”. Ulterior protestatarii s-au deplasat la sediul PNL Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: La sediul PSD Timiş, pe mai multe ferestre au fost lipite fişe cu chipul lui George Simion şi mesaje precum: ”Nu primim violatori”, ”Nu primim bătăuşi”, ”Te abuzez sexual, scroafo”, ”Zero legi, doar violuri”.
 
 
UPDATE: Ajunşi la sediul PNL Timiş, protestatarii au strigat şi aici lozinci precu ”PSD şi PNL, aceeaşi mizerie” sau ”Nica ieşi afară, javră ordinară” şi ”Libertate”.
 
Liderul AUR, George Simion a precizat că proteste ale AUR au nevoie în cele 41 de judeţe şi că acestea nu au nevoie de autorizaţii.
 
”Protestele se organizează în cele 41 de judeţe ale ţării şi vn să comemoreze. Cortegiile funerare nu au nevoie de autorizaţii. Ce face Marcel şi Nicu, îngroapă democraţia din România”, a declarta George Simion.
 
Liderul AUR s-a fotografiat cu  cei prezenţi, a împărţit autografe şi a vorbit cu oamenii.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”PSD şi PNL, aceeaşi mizerie”, au strigat protestatarii sub geamurile sediului PSD din Timişoara. „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, au mai spus ei. S-a mai strigat „Jos corupţia!”, „Vrem alegeri libere”, „Hoţii!”, „România, trezeşte-te!”, „Libertate!”.
 
În opinia protestatarilor, comasarea alegerilor înseamnă moartea democraţiei. Manifestanţii au venit cu lumânări pe care le-au aprins şi le-au lăsat pe trotuarul din faţa sediului de partid.
 
În timul protestului de la Timişoara a sosit şi preşedintele AUR, George Simion.
 
”Dacă ei vor să omoare democraţia în România, atunci mesajul nostru este că mergem până la capăt ca la Timişoara 1989. (...) Să nu uităm de sluga din acestă coaliţie, fartele mai mic şi mai prost PNL, mergem cu toţii şi până la sediul PNL pentru că în Timişoara şi în Timiş, PSD nu primeşte voturi, dar PNL a primit nemeritat şi să aducem aminte şi domnului Nica şi domnului Robu că nu au voie să încarce Constituţia şi să calce în picioare democraţia din Roamânia. Mă bucur că sunt în seara asta în mijlocul vostru şi vă mulţumesc de primire”, a transmis George Simion.
 
Potrivit Primăriei Timişoara, Comisia de ordine publică nu a avut nicio solicitare de avizare pentru acest eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.