Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz, unul dintre primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, membru marcant al PSD, a murit sâmbătă. Colegi de partid, deplâng decesul politicianului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Politicienii deplâng moartea lui Bogdan Niculescu - Duvăz - Fifor: PSD a pierdut un om de nădejde/Agathon: Un vechi şi bun prieten ne-a părăsit / Paşcu: Un politician serios şi discret

Bogdan Niculescu Duvăz avea 70 de ani şi în ultimii ani se retrăsese din viaţa publică.

Născut în 14 decembrie 1949, Bogdan Niculescu Duvăz a fost parlamentar în toate legislaturile din 1990 până în 2016.

În perioada 1990-2003, Bogdan Niculescu Duvăz a fost membru în Partidul Democrat.

Duvăz a fost ministru al tineretului şi sportului în Guvernul Petre Roman. ministru pentru relaţia cu Parlamentul în Guvernul Victor Ciorbea. În perioada 28 decembrie 2004 - 28 decembrie 2004, Bogdan Nicolae Niculescu Duvăz a fost ministru delegat pentru relaţia cu partenerii sociali în Guvernul Adrian Năstase.

”Am aflat cu multă durere ca astăzi a încetat din viaţă, Bogdan NpacuNiculescu Duvăz, unul din primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, un politician serios şi discret, care a fost o prezenţă semnificativă in viaţa politică românească timp de mai mult de 20 de ani. Eu unul, nu te voi uita, Bogdane!”, a scris pe Facebook social-democratul Ioan Mircea Paşcu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.