(ştire corectată cu precizările de la PSD)

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secretarul general interimar al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, marţi seara, la România TV, că PSD va continua cu modificarea legilor justiţiei şi va da legea amnistiei şi graţierii. Ştefănescu a vorbit în context şi despre preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, care s-ar fi enervat când a fost întrebat de ziarişti cum a fost la partidele de vânătoare cu Liviu Dragnea.

”Domnule cum a fost la vânătoare, la şpriţ acum 9 ani de zile? Ăsta s-a înfuriat.. .Domnule mă întrebaţi ce am vorbit acum 9 ani de zile cu prieteni de-ai mei la o masă? Ce am băut şi ce am mâncat acum 9-10 ani?”, ar fi zis Oprişan, potrivit lui Codrin Ştefănescu.

Secretarul general interimar al PSD a spus că ”statul paralel” încearcă să dea un semn către PSD, care a modificat legile pentru a-i lua din puteri şi procurorii îi cheamă pe parlamentari sau miniştri să spună ce au vorbit la o masă în urmă cu zece ani.

”Vom continua să modificăm legile, să trecem totul prin Parlament. Vom continua să cerem călăii să răspundă în faţa legii şi la final dăm şi amnistia şi graţierea, ca să ne lămurim”, a afirmat Codrin Ştefănescu.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, precizează într-un comunicat că nu a fost citat la DNA în nicio calitate în legătură cu vânătoarea de acum un deceniu la care a participat împreună cu mai mulţi colegi, printre care şi Liviu Dragnea.

”În România, Parlamentul şi Guvernul, atunci când este învestit de Parlament, sunt singurele instituţii care au dreptul de a legifera”, spune Oprişan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.