Senatorul USR Cristi Berea susţine că vizita premierului Marcel Ciolacu la Iaşi a semănat cu ”o paradă electorală, în care totul a fost regizat dinainte” şi că inclusiv alegerile din PSD Iaşi au fost atent pregătite, cu un singur candidat la şefia filialei şi cu discursuri ”elogioase” la adresa lui Ciolacu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristi Berea a scris pe Facebook că se aştepta ca premierul Marcel Ciolacu să anunţe la Iaşi lansarea unei investiţii majore pentru Moldova, dar că nu s-a întâmplat acest lucru.

”Vizita sa la Iaşi a semănat cu o paradă electorală, în care totul a fost regizat dinainte. Până şi alegerile din filiala PSD Iaşi au fost atent pregătite, pentru a nu strica sejurul la Iaşi a Stăpânului Roşu. A fost un singur candidat la conferinţa de alegeri din PSD Iaşi plus nişte discursuri ale delegaţilor lipsite de conţinut, dar elogioase la adresa lui Ciolacu. În rest, membrii PSD au plecat acasă la fel cum au venit. Nici ei nu au înţeles dacă dimineaţă vor trebui să participe în campanie la acţiuni ostile lui Chirica şi Alexe, iar după-amiaza vor porni alături de liberali pentru a cere votul listei comune PSD-PNL de la europarlamentare”, a afirmat senatorul Cristi Berea.

Potrivit parlamentarului USR, ieşenii nu au aflat de la premierul ţării nici când va fi gata Autostrada A8 Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

”În conferinţa de presă, când a fost încolţit cu întrebări despre autostrada A8, Ciolacu a spus iritat că Autostrada Moldovei e în lucru. Doar că aceea este autostrada către Bucureşti, nicidecum calea rapidă către vestul ţării de care Iaşul are atâta nevoie. Singura clarificare făcută de Ciolacu la Iaşi este legată de candidatura sa la Cotroceni: A spus că se consultă cu el însuşi”, a adăugat senatorul USR Cristi Berea.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost prezent sâmbătă la Iaşi, el participând în cursul după-amiezii la Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi, în care Bogdan Cojocaru a fost ales preşedintele filialei judeţene a social-democraţilor. În cursul dimineţii, Marcel Ciolacu a vizitat Universitatea de Ştiinţele Vieţii din Iaşi, apoi a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai unor firme IT din municipiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.