Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri, la Cluj, că se roagă pentru colegul ei Adrian Gurzău, pentru care DNA a cerut arestarea preventivă, şi că nu oamenii trebuie să judece păcatele sau greşelile cuiva, ci Dumnezeu, adăugând că se roagă pentru toţi cei care sunt ”în dificultate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu noi suntem cei care trebuie să judecăm, ci Dumnezeu. Nu vorbesc de judecata pe care o are în faţa instanţelor de judecată, nici într-un caz. Nu suntem noi cei care trebuie să judecăm păcatele cuiva sau greşelile cuiva. Mă rog pentru toţi cei care sunt în dificultate. Astăzi este şi zi de vineri, zi de post, ar fi bine să ne găsim fiecare o persoană, un motiv pentru care să ne rugăm. Se spune că rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuţi”, a afirmat Elena Udrea vineri, la Cluj-Napoca, unde a participat la cursurile masteratului de la Facultatea de Teologie a UBB.

Elena Udrea a venit, vineri, la primele cursuri ale masteratului de la Facultatea de Teologie a Universităţii ”Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, unde a declarat că se simte ”ca o studentă oarecare care vine la cursuri şi aşteaptă să îşi cunoască profesorii şi colegii” şi că vrea să aprofundeze ”acest domeniu pentru a-l folosi în mod temeinic şi ştiinţific”.

Direcţia Naţională Anticorupţie cere arestarea preventivă a deputatului Adrian Gurzău, instanţa supremă urmând să judece vineri propunerea procurorilor, în dosarul în care deputatul PMP este acuzat de trafic de influenţă legat de favorizarea societăţii Carpatica Asig.

Elena Udrea este naşa de botez a copiilor lui Adtian Gurzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.