Preşedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că va discuta cu liderul PSD, Liviu Dragnea, cu privire la persoana care va prelua şefia comisiei, în condiţiile în care el a fost desemnat ministru al Apărării, social-democratul arătându-şi disponibilitatea să-şi păstreze postul, în cazul în care partidul va lua o decizie în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şedinţa de azi era planificată înainte ca eu să devin ministru al Apărării Naţionale, ca urmare, eu am condus-o astăzi. Preşedenţia Comisiei de control parlamentar al SRI este repartizată PSD,  prin algoritm politic care este convenit şi agreat de toată lumea. Ca urmare, cine va prelua preşedinţia comisiei este o decizie care ţine de partid şi lucrul acesta o să-l discut cu domnul Dragnea în zilele următoare”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Întrebat dacă ar vrea să rămână în functea comisiei de control al SRI, social-democratul a susţinut că va face ceea ce va decide partidul.

„Eu voi face ceea ce se stabileşte la partid. Eu am fost totdeauna un om foarte serios şi un om de partid, voi face ce decide partidul. Dacă partidul va considera că este bine să rămân aici, rămân, dacă nu, nu. O să rămân un membru în comisie”, a conchis preşeditele Comsiei de control al SRI. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.