Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, marţi, că liberalii nu vor mai "insista" ca ministrul Justiţiei, Florin Iordache, să vină în faţa parlamentarilor pentru a da explicaţii cu privire la proiectul graţierii, afirmând că PSD "mimează" buna credinţă în acest caz, dar de fapt continuă să acţioneze în vederea "albirii" politicienilor cu probleme penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu dacă vom insista să mai vină la şedinţa de grup, pentru că ne-am convins cât preţ pune domnul Iordache pe o dezbatere reală, pe cele două găselniţe făcute pentru salvarea clientelei politice a PSD, pentru legiferarea furtului şi scutirea hoţilor de confruntarea cu legea", a spus ea, după ce Florin Iordache nu a venit la grupul PNL pentru a discuta cu parlamentarii partidului pe tema graţierii, deşi fusese invitat de Trucan.

Ea a afirmat că acum PSD doar "mimează" că vrea o dezbatere reală pe tema graţierii, inclusiv în Parlament.

"Am înţeles că acum s-au speriat de vocea străzii şi au lăsat un pic mai uşor tentaţia de a veni cu ordonanţe de urgenţă sau cu asumarea răspunderii, că vor să aducă aceste iniţiative în Parlament, ceea ce nu înseamnă că se va rezolva problema de fond (...) Cred că în momentul de faţă mimează buna credinţă", a spus liderul PNL, precizând că PSD vrea în continuare să "albească" politicienii cu probleme în justiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.