Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, unde este candidat unic pentru funcţia de lider al organizaţiei judeţene Sibiu a liberalilor, că PNL şi preşedintele Klaus Iohannis au fost şi sunt parteneri de cursă lungă, adăugând că membrii partidului trebuie să transmită "de aici", ce înseamnă să preţuieşti un partener pe care l-ai avut pe termen lung, care a ajuns preşedinte şi care ştie că la Sibiu găseşte "o echipă ce militează pentru interesul public şi respectul celor mulţi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că de aici trebuie să transmitem ce înseamnă să îţi preţuieşti un partener pe care l-ai avut pe termen lung, un partener care a ajuns preşedinte şi când se uită la Sibiu ştie că aici găseşte o echipă care militează pentru interesul public şi respectul celor mulţi. PNL şi preşedintele Klaus Iohannis au fost şi sunt parteneri de cursă lungă. PNL la nivel naţional şi preşedintele Klaus Iohannis sunt şi trebuie să fie parteneri de cursă lungă, dar nu să ne facem unii altora treburile. PNL nu are treabă cu instituţia prezidenţială, nici Iohannis nu va veni să facă programul PNL şi să dea soluţiile legislative", a afirmat Raluca Turcan.

Liderul interimar al liberalilor a mai spus că PNL nu poate tolera nemunca, trândăvia în sectorul public, în asistenţa socială.

"Ca PNL, şi primarii noştri sunt exemple, încurajăm munca, ajutorul ţintit doar pentru cei care nu pot munci. (...) , aşa cum am spus, că sunt multe de făcut. Ştiu că avem forma să le facem mai bine", a mai declarat Raluca Turcan.

Turcan a mai spus că este preocupată de viitorul PNL şi că crede "cu tărie" că partidul este într-un moment de cotitură, când poate deveni un partid care să persevereze la guvernare şi să dea preşedintele României şi în anul 2020, adăugând că, dacă peste tot în ţară PNL ar fi fost la fel de implicat şi dedicat ca la Sibiu, atunci ar fi fost la guvernare.

PNL Sibiu are patru parlamentari, 32 de primari, 30 de viceprimari şi peste 300 de consilieri locali

Raluca Turcan este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.