Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, susţine că anunţul candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu trebuie urmat de ieşirea de la guvernare şi căderea Guvernului Dăncilă, altfel nu e decât ”o tentativă jenantă de cultivare a orgoliului personal”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidenţiale, pentru a avea un minimum de credibilitate, trebuie urmată de ieşirea de la guvernare şi căderea guvernului Dăncilă, împotriva căreia candidează. Altfel, nu e decât o tentativă jenantă de cultivare a orgoliului personal, sacrificare a ALDE şi dispreţuire a tuturor aleşilor locali pe care încă îi mai are acest partid”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Raluca Turcan.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că a fost confirmat candidat ALDE la Preşedinţie şi că preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, i-a spus că PSD este un partid prea mare ca să nu aibă propriul candidat.

"Pentru mine şi colegii mei nu a fost o surpriză, dar este o dezamăgire că s-a luat această decizie", a afirmat Tăriceanu, menţionând că i-a atras atenţia lui Dăncilă că în campanie "spiritele se mai înfierbântă".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.