Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, vineri, că Guvernul a decis realizarea autostrăzii Sibiu – Piteşti din fonduri europene întrucât ”sunt mai uşor de sifonat” şi solicită PSD să nu joace ”alba-neagra cu o autostradă atât de importantă pentru economia românească”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raluca Turcan a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă,  că PSD renunţă la banii europeni pentru construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti pentru că ”banii naţionali sunt mai uşor de furat”.

”Ministrul Fifor propune construirea autostrăzii Sibiu-Piteşti prin Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, adică dintr-un fond inexistent. Autostrada face parte din coridorul IV Paneuropean şi poate fi construită din bani nerambursabili, chiar şi cu facilitatea de a deconta până la 95% din costurile totale! În plus, ministrul Fifor nu are nicio responsabilitate pe proiecte mari de infrastructură!”, a declarat Turcan.

Potrivit acesteia, ”Guvernul Dragnea 2 condamnă România la izolare”.

”Guvernele PSD au subminat construcţia acestei autostrăzi din bani europeni. Acum anunţă că intenţionează să o faca din bani guvernamentali care ar fi mai uşor de sifonat de companii precum cea deţinută de liderul PSD”, a mai spus Turcan.

Aceasta a solicitat PSD ”să nu se joace alba-neagra cu o autostradă atât de importantă pentru economia românească”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.