Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, la Guvern, că a discutat cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după ce directorul Tarom şi-a dat demisia şi a spus că îi urează succes în găsirea unei conduceri competente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu prim-ministrul numeşte directorul de la Tarom, este atributul CA de acolo şi răspunde evident ministrul de resort”, a afirmat premierul Miahai Tudose întrebat dacă există deja un nume pentru înlocuirea lui Eugen Davidoiu.

De asemenea, solicitat să spună ce a discutat cu ministrul Transporturilor în cursul acestei zile, Tudose a spus că Răzvan Cuc l-a informat despre demisia directorului Tarom.

„M-a informat despre demisia directorului de la Tarom, i-am urat succes în găsirea unui management competent”, a declarat premierul.

Referitor la nemulţumirile legate de Compania Naţională de Investiţii şi motivele pentru care a trimis Corpul de control să facă verificări, Tudose a afirmat că acesta a fost demarat în urma unei sesizări a unui cetăţean.

„Dacă v-aş spune dumneavoatră acum credeţi că controlul ar mai avea vreun rost? A fost o sesizare de la un cetăţean - când vine o asemenea hârtie trebuie trimis Corpul de control să vezi dacă este sau nu adevărat”, a subliniat premierul.

Directorul general al companiei de stat Tarom, Eugen Davidoiu, a demisionat din funcţie. Premierul Mihai Tudose a precizat, luni dimineaţă, că verificările dispuse de el vor fi făcute, în pofida demisiei lui Davidoiu.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.