Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader afirmă, după desfiinţarea Comisiei Iordache, că Inventarierea moştenirii comisiei va începe cu modificările aduse legilor justiţiei şi încercările repetate de modificare a codurilor penale şi îl felicită pe Marcel Ciolacu - pe care îl numeşte Maricel - cel care a avut iniţiativa desfiinţării comisiiei, reluând afirmaţiile conform cărora nu îşi asumă acţiunile altora vizând justiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”Inventarierea moştenirii Comisiei Iordace va începe cu  modificările aduse legilor justiţiei şi încercările repetate de modificare a Codului penal şi a Codului de procedura penală !   Felicitări pentru Maricel Ciolacu”, scrie Toader, referindu-se la preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, cel care a cerut desfiinţarea comisiei.
  
Toader reia afirmaţiile conform cărora îşi asumă tot ceea ce a făcut, sau nu a făcut la MJ, dar nu îşi asumă ceea ce au făcut, sau nu au făcut alţii pentru justiţie.

Conducerile celor două Camere ale Parlamentului au decis marţi desfiinţarea comisiei pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei, condusă de Florin Iordache.

Decizia de desfiinţare a comisiei, la aproape doi ani de la înfiinţare, a fost luată la solicitarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, 

Comisia Iordache s-a aflat la originea mai multor modificări controversate ale legilor justiţiei şi codurilor penale.

Proiectele aflate în dezbaterea comisiei conduse de social-democratul Florin Iordache vor fi transferate comisiilor permanente.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.