Deputatul PNL Tudor Polak a declarat, miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că personal, nici el nu înţelege măsura de supraimpozitare a contractelor part-time, arătând că a fost şi secretar de stat în Ministerul Muncii şi chiar a militat foarte puternic pentru eliminarea supraimpozitării acestora. Polak a menţionat că ministrul de Finanţe este cel care trebuie să explice, pentru că el iniţiază această Ordonanţă de Urgenţă şi tot el poate spune ce beneficii pentru bugetul de stat vor aduce aceste modificări la Codul Fiscal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul PNL Tudor Polak a afirmat că nici el nu înţelege măsura privind supraimpozitarea contractelor part-time. 

”Personal, nici eu nu înţeleg supraimpozitarea contractelor part-time, am fost şi secretar de stat în Ministerul Muncii şi chiar am militat foarte puternic pentru eliminarea supraimpozitării contractelor part-time”, a spus deputatul. 

Polak a precizat că Ordonanţa de urgenţă este în transparenţă şi trebuie văzute măsurile finale adoptate de către guvern, în baza consultărilor cu mediul de afaceri. 

”După cum vedeţi, avem o dinamică destul de mare în modul în care aceste măsuri vor fi sau nu adoptate”, a arătat liberalul, adugând că aştepată anunţul oficial al ministrului Finanţelor. 

Tudor Polak a ţinut să precizeze că aşteaptă răspunsuri de la ministrul Câciu. ”Ministrul de Finanţe este cel care trebuie să explice, pentru că el iniţiază această Ordonanţă de urgenţă şi tot el ne poate spune ce beneficii pentru bugetul de stat vor aduce aceste modificări la Codul Fiscal”. 

Liberalul a arătat că cel mai probabil Ordonanţa va fi adoptată vineri de Guvern. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.