Liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, a scris marţi, pe Facebook, că aproximativ o sută de persoane care călătoreau cu trenul Interregio noaptea de la Timişoara la Bucureşti au rămas izolate în câmp, în condiţiile în care garnitura a rămas fără locomotivă. El a afirmat că un asemenea incident este de neînchipuit în secolul în care trăim, iar măsurile adoptate de guvernarea PSD sunt pe cale „să scoată România de pe şine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În PSD s-a rupt bulonul. Guvernul PSD este atât de desprins de realitate încât poate fi comparat cu o locomotivă care şi-a pierdut vagoanele pe câmp”, a precizat Eugen Tomac.

Deputatul a relatat un incident feroviar, în care o sută de persoane care călătoreau cu trenul de noapte Interregio de la Timişoara la Bucureşti au rămas izolaţi în câmp.

„Azi dimineaţă, în jurul orei 8.00, peste 100 de oameni care călătoreau de la Timişoara spre Bucureşti cu trenul Interregio de noapte, s-au trezit izolaţi în câmp. Înainte de Dragomireşti, în judeţul Olt, trenul a rămas fără locomotivă. Aceasta s-a desprins de garnitură şi a gonit mai departe. A durat o oră ca locomotiva să se întoarcă, iar călătorilor li s-a spus că s-a rupt bulonul (un şurub de mari dimensiuni care leagă locomotiva de vagoane sau vagoanele între ele)”, a afirmat liderul deputaţilor PMP.

Tomac a ţinut să precizeze că „în PSD s-a rupt bulonul”, în condiţiile în care „un asemenea incident este de neînchipuit în secolul în care trăim, iar măsurile adoptate de guvernarea PSD sunt pe cale să scoată România de pe şine”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.