Liderul PMP, Eugen Tomac, spune că decizia lui Tudorel Toader de a refuza acreditarea jurnaliştilor pe care el îi consideră incomozi, deşi aceştia şi-au făcut doar datoria, arată că actualul ministrul al Justiţiei se raportează cu nostalgie la regimul comunist, îngrădirea presei fiind o tactică pe care o folosesc cele mai crunte dictaturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un caracter prea mic pentru un minister atât de mare! Decizia lui Tudorel Toader de a refuza acreditarea jurnaliştilor pe care el îi consideră incomozi, deşi aceştia şi-au făcut doar datoria, arată că actualul ministrul al Justiţiei se raportează cu nostalgie la regimul comunist. Ministrul Justiţiei îi vrea pe români dezinformaţi, iar pe jurnalişti închişi într-un ţarc, cu botniţă la gură. Îngrădirea presei este o tactică pe care o folosesc cele mai crunte dictaturi”, scrie Tomac pe contul său de Facebook.

Liderul PMP consideră că refuzul de a-l acredita pe reporterul PRO TV Ovidiu Oanţă la Ministerul Justiţiei pentru anul 2019 „e semn că pe Tudorel îl lasă nervii şi ar cam avea nevoie de un Rudotel”.

„Nici măcar ministresa de tristă amintire Rodica Stănoiu, din vremea partidului-stat PSD, nu şi-a permis să bage pumnul în gură presei, aşa cum face distinsul fost judecător CCR. Tudorel se află într-o spirală a degradării morale, bătându-şi joc de o carieră de 40 de ani şi lăsându-ne pe noi, ceilalţi, să ne întrebăm dacă un astfel de individ mai are legitimitatea de a reveni la catedră, cu pretenţia de a educa viitoarele generaţii”, susţine Eugen Tomac.

Ministerul Justiţiei a refuzat acreditarea pe anul 2019 a unui reporter Pro TV. Ovidiu Oanţă, reporter Pro TV, a publicat vineri pe contul său de Facebook răspunsul primit din partea Ministerul Justiţiei, care i-a refuzat, fără a îi oferi detalii, acreditarea pe 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.