Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu mai poate păcăli pe nimeni după ce fostul premier Victor Ponta a publicat o fotografie în care apare alături de fostul director al SRI, George Maior, şi consideră că "am aflat şi noi cine este, de fapt, şeful statului paralel pe care trebuie să-l eliberăm de această povară". Tomac spune că Dragnea are multe de explicat, iar până atunci să demisioneze de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Demisia, Demisia, Demisia! Liviu Dragnea nu mai poate păcăli pe absolut nimeni. A ţinut captivă o întreagă ţară, izolând-o de restul Europei şi condamnând-o la subdezvoltare prin jocuri politice mizerabile ce au un singur scop: salvarea! Don Liviu, nu mai merge! După ultimele dezvăluiri ar cam trebui să înţelegi că aici e capăt de drum şi trebuie să te opreşti", a scris Eugen Tomac pe pagina personală de Facebook.

După fotografia postată de Victor Ponta, în care liderul PSD apare alături de fostul şef al SRI, George Maior, preşedintele PMP spune că am aflat cine este şeful statului paralel.

"Nu ştiu dacă fotograful este Soros sau nu, dar cert este că am aflat şi noi cine este, de fapt, şeful statului paralel pe care trebuie să-l eliberăm de această povară.  Aşa că, Don Liviu, e simplu: DEMISIA din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru că urmează o comise de anchetă care va verifica cum ai ajuns <<şeful>> statului paralel", a mai scris el.

De asemenea, Eugen Tomac precizează că Dragnea are multe de explicat şi îi cere demisia din fruntea Camerei Deputaţilor.

"Ai multe de explicat, însă până atunci nu mai ai niciun drept să fii în fruntea unei instituţii pe care ai compromis-o pentru câteva decenii. Nu mai există loc de interpretări şi fabulaţii. Pur şi simplu: DEMISIA din fruntea Camerei Deputaţilor!", a conchis acesta.

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminică seară pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Ponta îi roagă pe "curajoşii" din Comitetul Executiv (CEx) să îl întrebe pe Dragnea cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.