Preşedintele PMP, Eugen Tomac, cataloghează drept ”delir” afirmaţiile liderului PSD Liviu Dragnea, spunând că personajul ăsta condamnat de două ori visează să ajungă chiriaş la Cotroceni, crezându-se ”un mic Ceauşescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”DELIR. Da, e limpede că a luat-o razna. Se ia de multinaţionale, de liderii europeni, de toate instituţiile necontrolate de el, de oricine îi spune în faţă că este dus cu sorcova! De fapt, aseară MARELE ANUNŢ era altul - ca să avem un sfârşit de an amuzant, ne spune personajul ăsta condamnat de două ori, nici mai mult, nici mai puţin, că visează să ajungă chiriaş la Cotroceni... Ăsta se crede un mic Ceauşescu”, a scris Eugen Tomac, vineri, pe Facebook

În opinia liderului PMP, „va fi cel mai mare eşec al PSD”, Tomac spunând că este sigur că Liviu Dragnea nu va intra în turul doi. 

”PS: #babaiatule, mai bine ţi-ai lua nişte consilieri care să-ţi spună adevărul, că lumea nu mai suportă să-ţi audă aiurelile, nu să-ţi spună doar ce vrei să auzi şi să-ţi ridice ode! Nu de alta, dar iţi mănâncă degeaba banii!”, încheie preşedintele PMP.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că vrea ca, într-un timp rezonabil, să se ajungă la concluzia că este nevoie ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale, iar apoi să fie desemnat cel care are cele mai mari şanse. Dragnea afirmă că nu respinge "nicio variantă".

"Nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, dar cine vom constata că are cele mai mari şanse, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze", a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.