Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, care candidează la funcţia de preşedinte executiv al PSD, a declarat, la congres, că „ce vrea fiecare minister e dorinţă, ce vrea premierul şi ministrul de Finanţe e putinţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Întotdeauna sprijinul e la Ministerul de Finanţe, pentru că ce vrea fiecare minister e dorinţă, ce vrea premierul şi ministrul de Finanţe e putinţă”, a afirmat Teodorovici, în discursul de susţinere a candidaturii.

El a mai spus că au fost momente când erau foarte puţini care voiau să schimbe lucrurile şi vorbeau pe la colţuri. „Astăzi suntem foarte vocali, ceea ce e bine, să spunem. Vă mai aduceţi pe 26 starea partidului? Pe 27 sau 28 ce am spus când am întâlnit delegaţia FMI? Că poate e şansa pentru acest partid”, a adăugat Teodorovici.

„Când am fost adus în guvern în 2012, am bănuit din ce motiv, dar am zis că e o şansă pe care pot să o fructific pentru oamenii din această ţară. Am făcut acest pas pentru că am ştiut că se poate”, a mai spus ministrul Finanţelor.

„Nu mi-am schimbat principiile, sunt cel care sunt, pe care Dumnezeu l-a pus pe acest pământ. Singura mea dorinţă e să fac pentru oameni. (...) Eu doresc să fiu acolo unde lucrurile trebuie să se întâmple, să fiu în teren”, a mai declarat Teodorovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.