Prşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, face apel la ”calm şi raţiune” în interiorul PSD, dar şi la un ”stindard pro-PSD”. ”Să rămânem uniţi şi puternici pentru a nu lăsa să se piardă lucrurile bune pe care PSD a reuşit să le înfăptuiască pentru români”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Calm şi raţiune! Numărul de voturi obţinut de PSD în turul 2 este aproape similar cu numărul de voturi ob ţinut în decembrie 2016. Identitatea noastră politică este sigură şi bine definită. Profilul nostru electoral este şi el bine definit şi este ceva mai echilibrat decât al votanţilor adversarilor noştri. Votul de susţinere al celor peste 3 milioane de cetăţeni români ne obligă pe noi toţi, de la conducerea PSD de la nivel central şi local, primari, preşedinţi de Consilii Judeţene, până la membrii şi susţinătorii acestui partid. Totuşi, votul de susţinere a pierdut în faţa votului de blam al unui număr mult mai mare de cetăţeni români, ce s-a tradus în realegerea unui preşedinte anti-PSD şi atât - fără trecut şi fără planuri de viitor”, a scris, luni, Eugen Teodorovici pe Facebook.

”Ce înseamnă asta, dragi colegi pesedişti, dincolo de «oportunitatea» pe care unii o văd deja în a-şi arăta muşchii sau colţii? Sau de «ocazia» de a se furişa pe uşa din dos sau de a fura startul în relansarea aşa-zisului război pe care, iată, preşedintele Iohannis şi PNL-ul deja ne invită să-l continuăm! Care război? Cu ce miză? Ei au luptat fără arme, doar sub stindardul anti-PSD şi iată că a funcţionat!!! Noi, deşi am avut muniţie şi arme - toate măsurile economice şi sociale luate de guvernele PSD, se pare că nu am avut ceva. Ne-a lipsit ceva. Şi nu puteţi spune că a lipsit voinţa sau că nu a fost implicare şi mobilizare maximă din partea candidatului nostru sau din partea structurilor noastre de la nivel central şi din toată ţara! Cred că niciunul dintre cei aflaţi la conducerea PSD, niciunul dintre preşedinţii organizaţiilor judeţene şi locale sau dintre primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene nu poate fi acuzat de neimplicare sau de sabotaj!”, a continuat Teodorovici.

Acesta face apel la un ”stindard pro-PSD”.

”De aceea, mesajul meu către toţi liderii PSD, către toţi cei care vreţi să vedem ce ne-a lipsit ca să-i convingem pe cetăţenii acestei ţări, este să nu începem tot cu stindardul anti-PSD, ci cu unul intern, mult mai valoros - pro-PSD! Este primul pas important pentru ceea ce va urma - să rămânem uniţi şi puternici pentru a nu lăsa să se piardă lucrurile bune pe care PSD a reuşit să le înfăptuiască pentru români. PSD are obiective mult prea importante în viitor pentru a-şi permite ezitări şi lamentări! Avem toate condiţiile să câştigăm alegerile locale şi parlamentare de la anul, indiferent că vor fi organizate separat sau împreună. Trebuie doar să dovedim calm şi raţiune. Nu e rău să discutăm despre viitor, ba chiar este obligatoriu să facem acest lucru! Doar să nu lăsăm ambiţiile şi interesele personale să ne întunece raţiunea!”, a mai scris Teodorovici.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.