Ministrul Meidului, Tanczos Barna, afirmă, sâmbătă, că este o mare onoare ca satele transilvănene, pădurile virgine şi superbele pajişti cu arbori seculari din România să-l aibă ca susţinător şi ambasador pe Majestatea Sa Regele Charles al III-lea. Ministrul consideră că ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa ar sprijini Via Transilvanica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ne dă un exemplu de urmat atât în ceea ce priveşte protejarea mediului şi a biodiversităţii unice din România, cât şi a patrimoniului cultural de care suntem atât de mândri. Este o mare onoare ca satele transilvănene, pădurile virgine şi superbele pajişti cu arbori seculari din România să-l aibă ca susţinător şi ambasador pe Majestatea Sa Regele Charles al III-lea”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, ministrul Mediului.

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

”Via Transilvanica vizează, totodată, accentuarea turismului durabil şi punerea în valoare a patrimoniului cultural. Majestatea Sa m-a asigurat că îi este cunoscut proiectul Via Transilvanica şi a subliniat faptul că Via Transilvanica are nevoie de aceeaşi protecţie şi susţinere de care au avut parte tradiţiile şi biodiversitatea de care Majestatea Sa s-a îndrăgostit în România”, a mai transmis Tanczos Barna.

Potrivit acestuia, ”ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa ar sprijini Via Transilvanica şi ne-ar inspira să atingem cele mai înalte standarde în turismul durabil, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori”.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.