Deputatul PSD Daniel Suciu a afirmat, vineri la Bistriţa-Năsăud, că partidul va intra la guvernare numai dacă va avea propriul premier. El a adăugat că la reuniunrea grupurilor parlamentare de săptămâna viitoare vor fi discuţii şi despre posibilitatea iniţierii unei moţiuni de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD va intra la guvernare cu premier din rândurile sale. Orice altă variantă nu poate fi luată în considerare. Ne-am ars o dată şi s-a ars o dată toată ţara, că l-am susţinut pe Ludovic Orban în plină pandemie. A doua oară nu se va întâmpla acest lucru. Cum să susţinem un Guvern cu Ralucuţa Turcan, cu Cîţu, cu Vîlceanu, cu Doamne iartă-mă ce au ăştia acolo? Nicio şansă, nu se va mai întâmpla acest lucru. Varianta PSD este: participăm la guvernare cu premier PSD, punct”, a explicat Daniel Suciu, întrebat dacă va sprijini PSD un guvern minoritar, în cazul în care se va ajunge la o astfel de situaţie după congresele partidelor din coaliţia de guvernare.

Deputatul PSD de Bistriţa a mai spus că, săptămâna viitoare, formaţiunea din care face parte va discuta despre posibilitarea depunerii unei moţiuni de cenzură, după ce începe activitatea parlamentară.

„La începutul săptămânii viitoare, vom avea reuniunea grupurilor parlamentare, cu Biroul Permanent Naţional şi cu toţi preşedinţii, şi vom lua în discuţie toate variantele pe care le avem, mai ales că începe şi sesiunea parlamentară, să vedem, depunem moţiune de cenzură, îi mai aşteptăm să se îngroape de tot cu congresele lor. Dacă mă întrebaţi pe mine, este o părere pur personală, acest guvern nu ar trebui să stea nici măcar un minut la Palatul Victoria, nu doar pentru că este Cîţu un infractor şi un penal internaţional, nu pentru că Orban, înaintea lui, tot liberalii spun, a condus şedinţele de guvern cu ţuică. Performanţele lor economice şi care se văd în nivelul de trai sunt catastrofale”, a conchis Suciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.