Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat marţi, despre protestele transportatorilor, că mare parte din lucrurile pe care s-a angajat că le face le-a rezolvat prin şedinţele de guvern, dar sunt altele, în schimb, care necesită timp, care vor fi şi ele la rândul lor rezolvate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul a fost întrebat într-o conferinţă de presă la sediul ministerului despre protestele din România ale transportatorilor. Sorin Grindeanu a precizat că mare parte din revendicări au fost rezolvate.

”Am fost interesat în aceste zile şi s-a văzut asta şi în şedinţa de guvern de săptămâna trecută şi cea cu două săptămâni înainte, să încerc să rezolv tot ceea ce m-am angajat în faţa asociaţiilor, confederaţiilor de transportatori şi a celor care nu sunt neapărat afiliaţi”, a arătat ministrul.

”Mare parte din lucrurile pe care m-am angajat că le fac le-am rezolvat prin şedinţele de guvern. Sunt altele, în schimb, care necesită timp, dar care vor fi şi ele la rândul lor rezolvate, cele pe care mi-am asumat că le pot rezolva, altele nu se află pe acele minutele încheiate între minister şi protestatari”, a mai spus Grindeanu.

Despre protestele violente din Franţa, Grindeanu a spus: ”Există un punct de vedere al Ministerului de Externe din România, fiecare cu atribuţiile sale şi a şi transmis acest punct de vedere doamna Odobescu”. 

Întrebat dacă a primit informări privind blocarea unor transportatori români în Franţa, în urma acestor proteste, Grindeanu a spus că nu a primit până acum informaţii de acest tip.

”În momentul în care vom primi şi o să îi şi rog pe colegii mei care gestionează să încerce să ia legătura cu toate companiile dacă există situaţii speciale. Dacă existau până în acest moment, probabil că mi s-ar fi semnalat, dar astăzi nu am niciun fel de date de acest tip. Mai mult decât atât, eu cred că procedura corectă este de asemenea să fie semnalat Ministerul Afacerilor Externe, cred că asta e în orice situaţie procedura corectă”, a completat ministrul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.