Fostul premier social-democrat Sorin Grindeanu participă, joi, la Conferinţa de alegeri a PSD Olt, fiind prezent în prezidiu alături de Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. Stănescu a anunţat că nu mai candidează, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte fiind Marius Oprescu. Grindeanu a declarat că ”resursa umană la nivelul conducerii PSD a fost slabă, prost pregătită, a pierdut atuul partidului de profesionişti”. Fostul premier social-democrat a afirmat că ”nu mai poţi face echipe de compromis” la nivelul conducerii partidului. În plus, Grindeanu a afirmat că este conştient că declaraţiile sale deranjează, dar a fost deja exclus din PSD, nu mai poate fi sancţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Grindeanu: Resursa umană la nivelul conducerii PSD a fost slabă, prost pregătită, a pierdut atuul partidului de profesionişti/ Figurile uzate din PSD trebuie să facă un pas în spate

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, participă, joi, la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Olt.

În prezidiu, alături de cei doi, se află fostul premier Sorin Grindeanu. Deocamdată, acesta nu s-a adresa participanţilor la conferinţă.

"Aşa cum ştiţi, nu mai candidez, dar vreau să vă spun că a fost o mare onoare să fiu preşedintele vostru. Sunt aproape 10 ani de zile, am încercat să vă respect atât cât am putut eu, cu toată forţa mea să vă respect şi sunt bucuros că la final de mandate am simţiat acelaşi respect din partea dumneavoastră, a tuturor, fără excepţie pot să spun (...) Să vedem ce alegem astăzi, să ne bucurăm în continuare şi sper ca ceea ce alegem astăzi să fie mai bun decât ce am avut înainte", a afirmat Paul Stănescu, în deschiderea lucrărilor. 

Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte este Marius Oprescu.

Evenimentul are loc la Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Olt.

În 26 decembrie 2019, după ce a participat la şedinţa PSD Timiş, Sorin Grindeanu a spus că încă aşteaptă un răspuns la contestaţia depusă în urma excluderii sale din partid, în urmă cu doi ani şi jumătate, şi a evitat să spună dacă va candida pentru vreo funcţie în cadrul congresului PSD din luna februarie 2020.

Întrebat dacă va reveni în PSD, Grindeanu a răspuns: ”Nu spun nici da, nici nu, unei posibile reîntoarceri în politică”.

Sorin Grindeanu conduce în prezent ANCOM, poziţie din care nu are voie să fie membru al unui partid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.