Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat joi, despre incidentul dronei găsite în judeţul Tulcea, că nu are competenţe şi nu vrea să comenteze atribuţiunile pe care le au alţi colegi de-ai mei care sunt membri CSAT. Eu nu sunt membru CSAT, ce au transmis ministrul Apărării şi preşedintele cred că lămureşte

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Nu e rolul meu să comentez acest lucru, avem un ministru al Apărării care a comentat şi a spus ce are de spus, avem un prim-ministru şi un preşedinte. Repet, ministrul Apărării Naţionale a comunicat din acest punct de vedere, am văzut şi comunicări din partea omnului preşedinte, eu cred că lucrurile au fost clarificate”, a spus ministrul Transporturilor, despre incidentul legat de găsirea unor bucăţi dintr-o posibilă dronă rusească pe teritoriul României, în zona Tulcea.

Întrebat care ar trebui să fie poziţia României pe acest incident, Grindeanu a spus: ”Repet, nu am competenţe şi nu vreau să comentez atribuţiunile pe care le au alţi colegi de-ai mei care sunt membri CSAT. Eu nu sunt membru CSAT, ceea ce a transmis ministrul Apărării şi preşedintele eu cred că lămureşte. Am văzut că e o anchetă în curs, lucrurile sunt în desfăşurare, sunt convins că ministerul Apărării şi celelalte componente ale statului care au atribuţii din acest punct de vedere vor comunica”.

Ministrul Transporturilor a fost întrebat şi dacă ministrul Apărării mai are susţinerea PSD. ”Binenţeles, de ce să nu aibă?”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.