Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu este de părere că, dacă Mircea Geoană ar dori să aibă susţinerea PSD pentru o eventuală candidatură pentru funcţia de preşedinte a României, acesta ar trebui întâi să se reînscrie în partid şi apoi să aibă o discuţie în interiorul formaţiunii. El aminteşte că în PSD Congresul stabileşte cine este candidatul susţinut de partid pentru funcţia supremă în stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mircea Geoană, în acest moment, nu este candidat PSD, nu e membru PSD. Eu am spus şi susţin acest lucru, că noi trebuie să avem candidat membru PSD. De 20 de ani avem preşedinţi de dreapta, cred că stânga trebuie să dea preşedinte după 20 de ani şi principalul partid de stânga, fiindcă altele nu există în Parlament, este PSD-ul. Dacă Mircea Geoană doreşte să fie candidatul PSD, în primul rând trebuie să aibă o discuţie cu noi, să revină în partid, fiindcă a fost preşedintele acestui partid, a fost membru de partid şi împreună să luăm decizia cea mai bună pentru ca stânga să dea viitorul preşedinte al României, nu personalizez: doreşte să aibă susţinerea PSD-ului, nu se poate altcumva. E punctul meu de vedere, poate colegii mei, în momentul în care o să discutăm despre candidat, o să aibă alt punct de vedere”, a declarat Sorin Grindeanu, marţi seară, la Digi 24. 
 
El a amintit că statutul PSD spune că în Congres este ales candidatul partidului la funcţia supremă în stat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.