Alfred Simonis, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor şi lider al PSD Timiş, a declarat vineri că primarul Timişoarei Dominic Fritz, de la USR, a venit neexperimentat în funcţia de edil, o poziţie extrem de complicată în cel mai important oraş din România şi, din această cauză, a pierdut proiecte importante. „Cel puţin în ceea ce priveşte viziunea şi bunele intenţii, nu se poate compara cu Nicolae Robu”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că este evident pentru toată lumea, şi pentru cei mai mari fani pe care i-a avut Nicolae Robu că ceea ce spunea nu era corect şi că multe din direcţiile pe care Nicolae Robu a dus Timişoara erau greşite. Nu susţinem toate proiectele administraţiei Fritz. Le susţinem pe cele care sunt în folosul comunităţii. Evident că doamna Roxana Iliescu (consilieră locală – n.r.), cât şi colegii din PSD atunci când constată nereguli, chestiuni care sunt eronate, au fost cazuri în care noi ne-am abţinut şi am votat chiar împotrivă”, a afirmat Alfred Simonis, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri la sediul PSD Timiş.

Întrebat dacă este un primar mai bun pentru Timişoara Dominic Fritz decât Nicolae Robu, Simonis a răspuns: „Pentru PSD nu ştiu care este primarul mai bun, pentru că nu m-am consultat cu colegii”.

„Pentru mine, deşi Dominic Fritz a venit neexperimentat în poziţia de primar, o poziţie extrem de complicată a celui mai important oraş din România, cred că deşi a venit cu această lipsă de experienţă şi s-a văzut asta, s-au pierdut proiect importante din cauza acestei lipse de experienţă, cred că măcar în ceea ce priveşte viziunea, bunele intenţii, nu se poate compara cu Nicolae Robu. Cred că Nicolae Robu a fost un primar mult mai rău decât actualul, dar cu siguranţă oricare dintre colegii de la PSD pe care i-am prezentat astăzi poate fi un primar mai bun decât Dominic Fritz”, a mai precizat liderul 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.