Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan anunţă că Parlamentul European va organiza o dezbatere şi va adopta o rezoluţie cu privire la parcursul european al Republicii Moldova, în sesiune plenară, în luna octombrie, decizia fiind luată de Conferinţa Preşedinţilor Grupurilor Politice din Parlamentul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Republica Moldova va fi din nou cap de afiş în Parlamentul European! Parlamentul European va organiza o dezbatere şi va adopta o rezoluţie cu privire la parcursul european al Republicii Moldova, în sesiune plenară, în luna octombrie”, arată eurodeputatul într-o postare.

Siegfried Mureşan arată că ”Grupul PPE din Parlamentul European a solicitat organizarea dezbaterii şi adoptarea rezoluţiei despre Republica Moldova în urma unei iniţiative venită din partea europarlamentarului Andrej Halicki - vicepreşedinte al Delegaţiei Parlamentului European la Adunarea Parlamentară „Euronest” - şi din partea sa, ca preşedinte al Delegaţiei Parlamentului European pentru relaţiile cu Moldova”.

”Aducem Republica Moldova din nou pe agenda noastră fiindcă vrem să reiterăm poziţia clară a Parlamentului European privind începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană până la finalul anului”, precizează Siegfried Mureşan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.