Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan anunţă joi data Congresului Partidului Popular European, care va loc pe 6 -7 martie 2024 la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am stabilit data Congresului Partidului Popular European, care va loc pe 6 -7 martie 2024 la Bucureşti. Decizia Partidului Popular European - cea mai familie politică europeană - de a veni la Bucureşti are la bază caracterul puternic proeuropean al tuturor deciziilor luate de România şi de Partidul Naţional Liberal în ultimii ani, mai ales în contextul provocărilor europene cu care ne-am confruntat recent”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

Siegfried Mureşan precizează că ”venirea PPE la Bucureşti reprezintă, totodată, un semn de solidaritate al întregii Uniuni Europene cu România şi statele aflate în vecinătatea războiului declanşat de Rusia în Ucraina”.

”Este un mesaj clar că liderii UE sunt alături de noi şi vor să ne sprijine şi mai mult”, subliniază Mureşan. Eurodeputatul arată că la Congresul PPE vor participa toţi şefii de state şi de guverne şi preşedinţii de partide din partea PPE, alături de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, şi toţi comisarii europeni care fac parte din familia noastră politică.

Mă bucur că noi, Partidul Naţional Liberal, vom găzdui acest congres în România şi sunt sigur că toate deciziile pe care le vom lua aici vor constitui baza pentru câştigarea alegerilor europarlamentare şi păstrarea PPE ca principală forţă politică la nivel european în următorii 5 ani”, precizează Mureşan

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a anunţat, luni, că în luna martie a anului viitor va avea loc la Bucureşti Congresul Partidului Popular European la care va fi ales inclusiv candidatul PPE pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.