Liderul filialei municipale Iaşi a USR, deputatul Filip Havârneanu, susţine, în replică la criticile PNL la adresa USR privind votul împotrivă la bugetul local, că USR nu poate fi la Iaşi partener cu hoţii şi că nu va fi părtaş la şmecheriile imobiliare puse la cale de edilul liberal Mihai Chirica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filip Havârneanu a declarat duminică pentru News.ro că liberalii sunt preocupaţi peste măsură de evoluţiile interne din USR Iaşi, însă uită că îl au în grădina proprie pe edilul Mihai Chirica, care este implicat în şase dosare. 

"PNL Iaşi dă dovadă de un tupeu ieşit din comun. În loc să-l ia la rost pe Mihai Chirica şi să se debaraseze de un edil care are mai multe vizite la DNA decât la Ministerul Dezvoltării, liberalii ne ceartă pe noi că spunem lucrurilor pe nume. Nu putem sprijini o administraţie coruptă, pentru că noi suntem USR, nu PNL. Cei de la PNL ne spun că nu suntem parteneri stabili. Păi nici nu avem cum, pentru că USR nu poate fi partener cu hoţii şi nu va fi părtaş la şmecheriile imobiliare puse la cale de dilul Chirica. Oraşul se dezvoltă din inerţie, în timp ce Chirica şi ai lui încearcă să şteargă urmele hoţiilor şi au început să umble prin documente pentru a-şi salva pielea. Iaşiul se află într-un moment delicat. USR sprijină orice proiect care are ca scop dezvoltarea oraşului, dar nu putem fi prieteni cu gaşca penalilor din administraţia ieşeană", a afirmat şeful filialei municipale USR Iaşi, deputatul Filip Havârneanu.

PNL Iaşi a criticat sâmbătă seară într-un comunicat atât PSD cât şi USR pentru că nu au votat bugetul local şi cel judeţean. Despre USR, liberalii afirmă că liderii ieşeni se suspendă între ei, pe reţelele de socializare şi că  aceştia nu pot fi preocupaţi de problemele administrative ale Iaşului, atât timp cât eforturile sunt concentrate pe scandaluri interne.

Liderul filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru susţine că liberalii şi-ar dori parteneriate cu PSD şi USR, dar că acest lucru nu este posibil.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.