Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, susţine că Iaşiul nu contează pentru coaliţia de guvernare, el acuzând că în timp ce şefii locali liberali au probleme mari de imagine, reprezentanţii USR PLUS Iaşi sunt preocupaţi să pună piedici celor de la PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Alianţa care ar trebui să lucreze în interesul ieşenilor îşi urmăreşte doar propriile interese. Liderii liberali au mari probleme de imagine, cu dosare de corupţie în lucru, iar liderii USR nu ştiu cum să mai facă să pună piedici proiectelor depuse de liberalii de la Primărie şi Consiliul Judeţean în ideea de a câştiga capital electoral. Este singura miză a celor de la USR. Cu astfel de oameni politici acuzaţi de corupţie, cercetaţi de DNA şi DIICOT, şi cu amatori care îşi urmăresc doar propriile interese este aproape imposibil ca Iaşul să aibă un cuvânt de spus la nivel central. Iaşul nu contează pentru coaliţia actuală de guvernare la alocarea fondurilor“, a declarat şeful social-democraţilor ieşeni, senatorul Maricel Popa, într-un comunicat de presă.

El a mai afirmat că judeţul Iaşi nu figurează în PNRR cu nici un proiect major de infrastructură rutieră şi că inclusiv tronsoanele din zona Moldovei din cadrul A7 beneficiază doar de jumătate din sumele necesare.

“Cel mai grav este lipsa finanţării sectorului de autostradă de la Iaşi la Moţca, care ar fi crescut siguranţa rutieră într-o zonă cu foarte multe accidente grave şi ar fi eliminat aglomeraţia de pe drumul european. Acest proiect nu se regăseşte nici măcar pe lista de rezervă“, mai spune liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

Senatorul social-democrat consideră că “ieşenii au fost prinşi pe de o parte în războiul intern din PNL Iaşi, unde liderii acuzaţi de fapte de corupţie nu îl susţin pe premierul Cîţu la şefia partidului, iar pe de altă parte într-un război total între filialele PNL şi USR“.

“Cu astfel de oameni care nu îşi dau seama când este momentul să strângi rândurile pentru proiectele ieşenilor şi care nu pot lăsa deoparte orgoliile va fi foarte greu ca Iaşiul să beneficieze de investiţii majore“, adaugă liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.