Conducerea Parlamentului a decis, miercuri, organizarea în data de 14 Noiembrie 2022 începând cu ora 17.00, a unei şedinţe solemne a Parlamentului, pentru comemorarea revoltei muncitoreşti de la Braşov din noiembrie 1987.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am susţinut astăzi în Birourile Permanente Reunite propunerea PNL şi a colegilor din coaliţie pentru organizarea unei şedinţe comemorative a revoltei muncitoreşti de la Braşov din noiembrie 1987.
Parlamentul a aprobat organizarea primei şedinţe de comemorare care se va desfăşura la data de 14 Noiembrie 2022 începând cu ora 17.00”, a afirmat liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, într-o postare pe Facebook. 
 
El a precizat că este o nouă recunoaştere a faptului că 15 Noiembrie 1987 a reprezentat un eveniment cu caracter naţional care a contribuit semnificativ la căderea dictaturii comuniste din România.
 
Vom invita la şedinţa comemorativă eroii braşoveni care şi-au riscat viaţa pentru ca românii să trăiască în democraţie, mai spune Andronache. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.