Şedinţa Comitetului Executiv al PSD a început pentru validarea noilor propuneri de miniştri la Transporturi şi la Dezvoltare. Liviu Dragnea a sosit la şedinţă împreună cu Lia Olguţa Vasilescu şi a declarat că o susţine total pe aceasta pentru Ministerul Dezvoltării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La şedinţă a venit şi premierul Viorica Dăncilă, care nu a făcut declaraţii.

Şi Tudorel Toader participă la şedinţa PSD.

CITEȘTE ȘI Lia Olguţa Vasilescu: Am luat în calcul că este posibil să fie respinsă numirea mea, am analizat această chestiune la partid, mi-am asumat; ştiam că preşedintele este un om ranchiunos

Liderii PSD s-au reunit şi marţi seara, la sediul PSD, pentru a stabili noile propuneri, în urma refuzului preşedintelui Klaus Iohannis de a-i numit pe Olguţa Vasilescu la Transporturi şi pe Ilan Laufer la Dezvoltarea Regională.

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, după şedinţă, că noile propuneri pentru Ministerul Transporturilor şi cel al Dezvoltării sunt Mircea Drăghici şi Lia Olguta Vasilescu, dar pot fi şi altele, o decizie urmând să fie luată miercuri de CEx.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.