Şedinţa Comitetului Executiv al PSD Iaşi, la care a fost luată în discuţie susţinerea filialei pentru moţiunea de cenzură, a fost întreruptă, vineri după-amiază, după ce în sală şi-a făcut apariţia primarul Mihai Chirica, mai mulţi edili PSD din judeţ reproşându-i acestuia atitudinea pro-Grindeanu. Un primar din judeţ a propus chiar excluderea lui Mihai Chirica din partid, însă acest lucru nu a fost luat în discuţie în cadrul şedinţei PSD Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reuniunea PSD Iaşi a avut loc la sediul Direcţiei Agricole a judeţului, iar primarul Mihai Chirica nu a fost invitat la şedinţă. La un moment dat, în sală şi-a făcut apariţia Mihai Chirica, iar potrivit unor participanţi la şedinţă edilul ieşean a luat cuvântul.

"S-a dus la prezidiu şi a început să vorbească. Ne-a spus că nu trebuie să dăm jos Guvernul Grindeanu, iar în acel moment au sărit primarii din judeţ. S-a creat hărmălaie, au fost nişte schimburi dure de replici”, a declarat pentru News.ro unul dintre cei prezenţi în sală.

De altfel, vociferările din încăpere se puteau auzi până pe hol.

Primarul comunei Ipatele, Costică Păstârnac, a propus chiar excluderea lui Mihai Chirica din partid, însă acest lucru nu a fost luat în discuţie în cadrul şedinţei PSD Iaşi.

"Reuniunea a fost întreruptă, iar unii primari din judeţ au început să plece, spunând că nu au venit să-l asculte pe Chirica. Până la venirea lui Chirica, s-a votat o rezoluţie de susţinere a moţiunii de cenzură”, au spus surse social-democrate.

Mihai Chirica este simplu membru al PSD, după ce la începutul anului a fost schimbat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, în urma criticilor acestuia la adresa liderilor PSD pe tema OUG13.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.