Candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a afirmat, sâmbătă, cu prilejul depunerii candidaturii, că atunci când s-a propus susţinerea unui candidat comun al coaliţiei de guvernare la Primăria Bucureşti, el nu s-a identificat şi a precizat că nu se referă la Cătălin Cîrstoiu pe care îl respectă, dar a adăugat că nu a putut fi de acord nici el, nici PNL să susţină unul dintre pretendenţii din această cursă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„S-a pus problema susţinerii unui candidat comun. Eu nu m-am identificat şi nu mă refer la domnul Cîrstoiu, pe domnul Cîrstoiu îl respect şi este un om cu care am colaborat foarte bine. Dar în ultima perioadă nu am putut fi de acord şi nici domnul preşedinte nu a fost de acord şi nici Partidul Naţional Liberal nu a fost de acord să susţină unul dintre pretendenţii din această cursă. Şi este normal să fie aşa, pentru că suntem datori să oferim bucureştinilor o opţiune cu adevărat liberală, aşa cum au avut şansa atâtea oraşe, atâtea comune, atâtea mari municipii din România, unde soluţiile liberale au livrat performanţă, au livrat dezvoltare. Românii o duc mai bine. Şi la Oradea, şi la Cluj, şi la Reşiţa, şi la Piatra Neamţ, şi la Suceava, şi în multe alte locuri ale ţării”, a afirmat Sebastian Burduja. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.