Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, anunţă sâmbătă că peste 30.000 de români şi-au descărcat cazierul judiciar online in doar câteva săptămâni de când a fost lansat acest serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Peste 30.000 de români şi-au descărcat cazierul judiciar online in doar câteva săptămâni de când am lansat acest serviciu. 30.000 de ore economisite din viaţa românilor. 30.000 de coli de hârtie nu au mai fost necesare. România digitală înseamnă o viaţă mai uşoară şi mai bună pentru români”, scrie Sebastian Burduja pe Facebook. 
 
Ministrul precizează: ”Cazierul judiciar online e disponibil GRATUIT prin ghiseul.ro şi hub-ul de servicii al MAI. Nu vă lăsaţi pacăliţi de alte site-uri care percep taxe pentru acest serviciu. Repet, este GRATUIT şi durează mai puţin de 3 minute să vă eliberaţi cazierul judiciar online. Daţi de veste”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.