Ministrul Sebastian Burduja, lider al PNL Bucureşti a anunţat că joi seară are loc un eveniment la PNL Bucureşti, pentru evaluarea pe care liberalii o fac cu privire la Nicuşor Dan, intitulat ”A treia cale. Calea câştigătoare pentru Bucureştiul Viitorului".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mâine seară avem un eveniment la PNL Bucureşti, la ora 19:00, veniţi să vedeţi evaluarea pe care noi o facem cu privire la domnul Nicuşor Dan”, a spus ministrul Energiei, lider al PNL Bucureşti, după şedinţa Executivului.

Evenimentul se intitulează ”A treia cale. Calea câştigătoare pentru Bucureştiul Viitorului".

Potrivit PNL Bucureşti, ”agenda include discuţii despre necesitatea unei abordări liberale pentru dezvoltarea Bucureştiului, prezentarea stadiului actual al administraţiei locale, rezultatele campaniei „Ce-ai făcut, Nicuşor?”, şi direcţia PNL Bucureşti pentru anul 2024”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.