Sebastian Bodu, fost şef al ANAF şi fost europarlamentar PDL, a anunţat că şi-a depus candidatura ca independent la Primăria Sectorului 6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gata! Mi-am depus candidatura!”, a scris Bodu, duminică, pe pagina sa de Facebook, postând şi o fotografie din faţa Biroului electoral de sector.

Contactat de News.ro, Sebastian Bodu a precizat că dosarul său de candidatură este însoţit de 4.310 semnături de susţinere. Pentru a-şi putea depune candidatura, Bodu avea nevoie de 3.309 semnături, reprezentând 1% din numărul alegătorilor din Sectorul 6.

În 24 martie, Sebastian Bodu a anunţat că a decis să candideze independent la Primăria Sectorului 6. El a făcut anunţul într-un filmuleţ postat pe Facebook care se încheia cu sloganul ”Destul!”.

Sebastian Bodu a fost şeful ANAF şi europarlamentar PDL. La alegerile din 2015 pentru PE, Sebastian Bodu a candidat din partea PNŢCD, partid din care a demisionat după ce nu a reuşit să obţină mandatul de eurodeputat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.