Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat luni, după şedinţa conducerii partidului, că în acest moment, doamna Firea a decis să se retragă din toate funcţiile politice, pe lângă demisia de onoare din funcţia de ministru al Familiei. Despre candidatura acesteia la Primăria Capitalei, el a spus că partidul nu exclude nimic şi că lucrurile sunt în dinamică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În acest moment, doamna Firea a decis să se retragă din toate funcţiile politice, pe lângă demisia de onoare din funcţia de ministru al Familiei, ceea ce înseamnă că nu va participa la şedinţele partidului, nu îşi va exercita drepturile şi obligaţiile de preşedinte de filială sau prim-vicepreşedinte al partidului, urmând ca după rezultatul tuturor anchetelor să se ia o decizie finală privind poziţia dumneaei, decizie care în primul rând îi aparţine”, a afirmat Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, după şedinţa conducerii PSD.

Întrebat dacă exclude în acest moment ca Gabriela Firea să mai fie candidat al PSD la Primăria Capitalei, Lucian Romaşcanu a spus: ”Nu excludem nimic, lucrurile sunt în dinamică şi, aşa cum v-a spus şi domnul preşedinte, mai avem un an şi două luni până la alegerile locale, în politică şi o săptămână este foarte mult”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.